divendres, 30 de novembre del 2012

El canal d'Abacus cooperativa

Activitats - Tots coneixem la cooperativa Abacus com la distribuïdora líder de material de papereria, llibres... Avui us volem presentar una de les apostes que va fer la cooperativa a les xarxes socials: el seu canal a Youtube. Tot i que aquest canal existeix des del 2010, no s'actualitza amb periodicitat, només quan hi ha contingut. En el canal d'Abacus hi podreu trobar des de manualitats, vídeos corporatius i notícies sobre la pròpia corporació.



Fes clic per accedir al canal



Dins del canal, podem trobar diferents apartats que ens mostraran els diferents continguts de la xarxa social. Entre d'altres, podem trobar manualitats per a l'inici de l'escola, novetats en les botigues de la cooperativa o els Premis Abacus 2011.




Però avui volem destacar el recull de vídeos titulat "Receptes creatives: Hivern - Nadal", on podem trobar 10 vídeos amb manualitats adients per aquesta època. Tallers que són senzilles i amb material fàcil d'aconseguir (estar clar, ho podeu trobar tot a l'Abacus). Com que ja s'acosta Nadal, nosaltres hem volgut destacar aquesta manualitat!




Esperem que us agradi! Bon cap de setmana!

Redacció EduCa't amb qualitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada