diumenge, 18 de novembre del 2012

Eleccions 25N

Especial #25N - Com ja us hem anat avançant, aquest setmana la dedicarem a un tema concret: les eleccions del proper diumenge 25 de novembre. Des d'EduCa't amb qualitat! creiem que és important conèixer les propostes dels diferents partits electorals més enllà del debat sobre la Independència de Catalunya. És per això, que a través d'aquest bloc i durant tota aquesta setmana us presentarem, de forma resumida, les propostes de cada un dels partits que actualmenttenen representació parlamentària en l'àmbit d'educació infantil, primària i secundària. Les propostes d'àmbit educatiu post-obligatori no els tractarem perquè el bloc EduCa't amb qualitat! està enfocat, principalment, eneducació obligatòria.
 
Per tal de ser el més objectius possibles, presentarem els partits segons la seva representació parlamentària. És a dir, començarem amb el partit que té més representació al Parlament actualment i acabarem amb el que en té menys

De totes maneres i per tal de resumir la informació dels programes electorals, els membres d'EduCa't amb qualitat! desenvoluparem els punts que considerem més rellevants pels postres lectors. Per tal que pogueu consultar la resta de propostes dels partits o perquè pogueu ampliar la informació amb propostes d'altres àmbits, en cada entrada us proporcionarem un link amb el programa electoral del partit corresponent. 

Esperem ajudar-vos! 

Redacció EduCa't amb qualitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada