dimecres, 21 de novembre del 2012

"Catalunya sí, España también"

Partit Popular junts sumem
Presentació campanya electoral PP. Font: Facebook PPC
Especial #25N - El PPC té actualment 18 diputats i diputades al Parlament de Catalunya. Mai ha estat la força representativa de Catalunya però elecció rere elecció sempre ha lluitat per augmentar la seva representativitat al legislatiu català.

Aquest any el repte és doble: augmentar el nombre d'escons que tenen i desmuntar el discurs nacionalista de Mas. Per a això, el PPC, liderat per Alicia Sánchez-Camacho, ha redactat el programa electoral titulat Catalunya sí, España también. 

El document fa un recull de les propostes del partit així com també de la seva ideologia. Avui us explicarem que pretén Sánchez-Camacho si guanya les eleccions en l'àmbit de l'educació, sota l'eslògan Junts sumem.

Una de les propostes més remarcades per el PPC és la garantia d'aplicar una política lingüística, que asseguri el bilingüisme integrador en tots els organismes públics de Catalunya. Així els centres educatius es veuran afectats per aquest bilingüisme general, deixant a una banda l'actual immersió lingüística del català.

També s'aposta per integrar, juntament amb el bilingüisme, una tercera llengua estrangera, l'anglès, introduint-la de manera progressiva fins a acabar com a llengua vehicular (amb el català i el castellà).
Alicia Sánchez-Camacho
Alicia Sánchez-Camacho. Font: Facebook PPC

El partit de Sánchez-Camacho es compromet a incrementar el nombre de centre d'educació especial i a lluitar, sobretot en l'educació primària, el fracàs escolar; establint així, un major control en el procés d'aprenentatge de l'alumne.

De cara a la situació actual de crisi i el futur, el PPC aposta per potenciar a escoles i instituts programes de simulació d'empreses i sobretot promoure l'activitat emprenedora. Així, diuen, asseguraran la formació professional dual, és a dir, formació a l'empresa i al centre de formació.


Redacció EduCa't amb qualitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada