divendres, 16 de novembre del 2012

Aquest cap de setmana reciclem!


Activitats - Segur que molts de vosaltres no sabeu què fer quan s'acaba el paper de vàter a casa. Els nens i nenes els deixen al lavabo i no els recullen i quan s'acaba la setmana hi ha a casa una muntanya de petits rotllos de cartró que més que servei fan nosa. Aquesta setmana et proposem una manualitat amb doble objectiu: reciclar aquests rotllos de paper i al mateix temps passar una bona estona amb els petits de la casa.

Es tracta de guardar tots els rotllos de paper que tinguem per casa - guardar-los, ara si amb un objectiu - i en arribar el moment de fer la manualitat, tenir engegada la imaginació. Amb unes quantes cartolina, cola blanca i pintura es poden fer figures molt originals, des d'animals, flors o arbres, fins a éssers imaginaris i monstres.

Avui et proposem crear una vaca. El primer pas es agafar una cartolina i dibuixar la silueta de la cara de l'animal. Un cop l'haguem dibuixat i ens agradi, la pintarem i la retallarem. Posteriorment pintem el rotllo de paper de color blanc i negre, simulant les taques que tenen totes les vaques. Finalment enganxem la cara de la vaca al seu cos i ja tenim una bonica i divertida decoració per casa. A la vaca també li podem afegir peus i utilitzant el propi paper de vàter enrotllat li podem fer la cua.



Podreu trobar més manualitats per fer amb els vostres fills i filles o alumnes a la font que hem utilitzat nosaltres, Sortir amb nens i en altres blocs com els següents: Pescant idees, Manualitats i activitats infantils, Tapa't... de tapes, Kids activities blog, entre d'altres.
 
Que passeu un bon cap de setmana!
Redacció EduCa't amb qualitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada