diumenge, 11 de novembre del 2012

Fareu vaga dimecres?

Actualitat - El sindicats han tornat a convocar una vaga general pel proper dimecres. Serà, doncs, la segona vaga general d'aquest 2012 després de la del passat mes de març, un fet insòlit a l'estat fins ara. I el motiu? El mateix: les protestes contra les mesures d'austeritat sense límits i de retallades aplicades pels governs. En el cas de Catalunya, a més a més, la jornada de vaga coincidirà en plena campanya electoral. 

Aquesta vegada però, la vaga no és únicament a l'estat espanyol, sinó que la Confederació Europea de Sindicats (CES) ha acordat una jornada global de protesta a tot Europa. 

En l'àmbit de l'educació, el Marc Unitari de la Comunitat Educativa de Catalunya (MUCE), ja ha convocat una manifestació a Barcelona per la qualitat de l'ensenyament i en defensa de l'escola pública amb el lema "Per l'educació pública, cap retallada". La manifestació començarà a les 6 de la tarda a la plaça Urquinaona i baixarà per Via Laietana fins arribar a la plaça Sant Jaume. 

Els convocants d'aquesta marxa i per tant, les associacions a favor de la vaga general de dimecres són:

Des d'EduCat amb qualitat! us proposem que participeu en la nostra enquesta dient-nos si fareu vaga o no i els motius pels que creus que és necessari - o que no - aquesta jornada. A més, us convidem a què ens envieu les fotografies i vídeos del dimecres o que ens expliqueu la vostra jornada de vaga. Ho podeu fer a través del facebook, de twitter, del bloc, o del correu educatblog@gmail.com.

Redacció EduCa't amb qualitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada