dilluns, 5 de novembre del 2012

Somescola.cat farà demà un acte en defensa de l’escola en català

Actualitat - Somescola.cat, coordinadora d'entitats de la qual n'és part integrant la Plataforma per la Llengua, organitza demà la xerrada "Competència lingüística i ús social del català" tal i com informen en la seva pàgina web.

Somescola.cat ha volgut recuperar l’acte que estava organitzat per al dia 26 de setembre, Dia Europeu de les Llengües, i que no es va poder celebrar per la mort del fundador de la Plataforma per la Llengua, Martí Gasull.

El Plenari de Somescola.cat ha considerat que era important mantenir l’acte pel moment que viu el el nostre model educatiu. Segons Somescola, “el model pateix constants interferències que demanen una resposta de les entitats que conformem la coordinadora”.

L'acte es durà a terme a l'Aula Magna de la Universitat de Barcelona a partir de les set de la tarda de demà i comptarà amb la presència de F. Xavier Vila, professor de la UB i director del CUSC, i Miquel Àngel Essomba, professor de la UAB, moderats per Miquel Strubell, director de la Càtedra de Multilingüisme de la UOC. Després, Pilar Viladrich i Irene Vallvé presentaran un recull de la feina feta per les escoles a partir de la proposta didàctica "La paraula en català que més m'estimo", i explicaran els suggeriments didàctics per aquest curs.

Al final de l'acte es llegirà un document elaborat per Somescola.cat, a través del qual es demanarà el compromís dels partits que es presenten a aquestes eleccions a favor de l'escola catalana en llengua i continguts. L'acte es clourà amb la intervenció de la Coral de Joves Musicant, dirigida per Eulàlia Casso.

Font: Somescola.cat

Redacció d'EduCa't amb qualitat! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada