divendres, 9 de novembre del 2012

Cap de setmana per a petits i grans


Activitats - Aquesta setmana et portem una sortida de dos dies per a fer des del divendres fins el diumenge. Es tracta d’una activitat familiar que sorprendrà als fills i encantarà als pares. És tracta d’una escapada de turisme rural que no se’t podrà resistir.

Font: www.travelpeques.com
Us proposem de la Masia Mas Fuselles, situada a la província de Girona. Envoltada de bosc de mediterrani i camps de conreu, és una Masia del segle XV. La casa disposa de grans espais comuns amb tots les equipaments necessaris i instal·lacions adreçades per als més petits: camp de futbol, laberint, tirolina, piscina, inflables…
Ells mateixos ens proposen un especial cap de setmana infantil que comença amb l’arribada a la casa el divendres al vespre seguit d’un sopar a la Masia. El dissabte està carregat d’activitats, des d’anar a veure els animals de la granja, escalada i tirolina, fins a fer un circuit amb buggi, escoltar alguns contes i ball final. Durant el matí del diumenge es pot jugar tot utilitzant les instal·lacions de la Masia, esmentades amb anterioritat.

Els preus de l’allotjament oscil·len entre els 70 i els 200 euros, dependent del nombre de persones i la temporada en la que estiguem. Es pot reservar directament des del web, però no feu tard, que la masia estarà tancada del 15 de desembre al 28 de febrer.
Que passeu un bon cap de setmana!
Redacció EduCa't amb qualitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada