dilluns, 3 de desembre del 2012

Aplicacions per nadons

L'ús massiu de les noves tecnologies ha provocat que els més petits tampoc en quedin al marge i que constantment surtin al mercat noves aplicacions per a mòbil vinculades al món de les criatures. Avui us en presentem una que ha creat Mead Johnson i que recomana el diari ARA des del seu espai dedicat a les criatures. Es tracta de l'aplicació gratuïta per Iphone i Android, Amazing Baby, que serveix per estimular l'infant tant física com mentalment a través de jocs divertits enfocats al primer any de vida. L’eina ofereix consells, trucs i activitats que fomenten el desenvolupament motor, cognitiu, de comunicació i social del nadó.

Fotografia de Dullhunk
El primer any de vida d'un nadó és espectacular quant a desenvolupament físic i mental. Aquest desenvolupament normalment es realitza del cap als peus: primer aprenen a mantenir el cap en posició vertical i acaben aprenent a caminar. Així mateix, el desenvolupament cerebral té una importància crucial durant aquest temps i, tot i que cada nadó té el seu propi ritme de desenvolupament, els pares hi poden contribuir d'una forma notable. 

En aquest sentit, l'aplicació Amazing Baby ofereix consells, trucs, tipus de joguines i activitats per ajudar en aquest desenvolupament motor, cognitiu, comunicatiu i social del nen. Les activitats que proposa es divideixen en quatre moments del dia de la criatura: l’hora del bany, la del passeig, la de ficar-se al llit i la de jugar. Per a cada moment i tenint en compte els mesos de l'infant, proposa diferents jocs.

L’assaig de l’aplicació es va dur a terme entre 20 mares d'Espanya. Totes elles van descarregar-la i la van provar durant diverses setmanes. La seva valoració va ser positiva. Segons elles, tracta d’una eina divertida i fàcil d’utilitzar.

EduCa't amb qualitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada