divendres, 14 de desembre del 2012

Pares Noels reciclats

Activitats - Avui et volem ensenyar una manualitat per fer abans de Nadal i sobretot perquè pares i fills comparteixin moments divertits però al mateix temps didàctics i constructius. A part d'això, el que més ens importa, és que les manualitat que us proposem, sempre són amb material reutilitzable, per ajudar a que el món sigui una miqueta millor.

El material que necessitem aquesta setmana és: rotllos de paper de vàter, tisores, cartolina vermella, pega de barra i colors.




El primer pas és enrotllar i enganxar, la cartolina vermella amb el rotllo de paper de vàter. Seguidament, hem de modelar la peça com veieu a les següents imatges:


Quan ja teniu la forma del Pare Noel feta, es tracta d'afegir-hi tots els detalls que necessiti el personatge: la cara, les sabates, el cinturo... I afegir-li a l'extrem superior un cordill per a poder-ho penjar de l'arbre de Nadal.


I aquest és el magnífic resultat que obtindrem! Amb imaginació segur que també podem fer el Caga Tió i els Reis Mags d'Orient.


Us animem a que visiteu la pàgina web anomenada krokotak on podreu trobar manualitats com aquesta i moltes més que són d'allò més originals i boniques.

Que passeu un molt bon cap de setmana! I gaudiu de les manualitats!
Font: Krokotak


Redacció EduCa't amb qualitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada