dilluns, 10 de desembre del 2012

Somescola convoca una mobilització a favor de l'escola en català

Somescola ha convocat per aquesta tarda una jornada de protesta contra l'avantprojecte de la LOMCE i en defensa del model d'escola catalana en llengua i continguts. La concentració portarà el lema "Per un país de tots, l'escola en català" i serà a dos quarts de set de la tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

Font: somescola.cat
Somescola també anima a tots els docents a penjar a les aules i les portes dels centres educatius de Catalunya la pancarta i els cartells amb el lema de la protesta i a fer un acte reivindicatiu també a la sortida de les escoles aquesta mateixa tarda. L'acció vol mostrar la unanimitat de la societat civil catalana en la defensa del model educatiu català que s'ha desenvolupat en els darrers 35 anys.

Aquestes protestes són les primeres respostes a l'esborrany de llei que va presentar el ministre Wert i que col·loca el català com a quarta llengua a l'escola. La concentració coincideix a més, amb el Dia Mundia dels Drets Humans. 

Podeu consultar amb les respectives seus territorials de les entitats que conformen Somescola.cat si paral·lelament a la convocatòria de Barcelona, n'hi haurà més en d'altres viles i ciutats catalanes.

Podeu descarregar-vos aquí el cartell i la pancarta de Somescola que tenen com a lema "Per un país de tots, l'escola en català".

EduCa't amb qualitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada