dijous, 6 de desembre del 2012

Wert, un altre cop

Actualitat -  "Soy como un toro bravo, me crezco con el castigo", ha afirmat el ministre d'Educació, José Ignació Wert, referint-se a totes les reaccions causades a partir de la seva proposta de llei educativa. Coincidint amb la celebració del 34 aniversari de la Constitució espanyola, Wert ha afegit que la reacció de la Generalitat de Catalunya davant l'avantprojecte de la Llei educativa és injustificada i dubta del model d'immersió lingüística de Catalunya que ha funcionat des del 1978.

José Ignacio Wert. Font: Finanzas.com
Sorprès per la polèmica i la situació generada per la seva proposta, Wert assegura que la hipotètica llei no està en contra del català i que no l'exclou de l'educació, tot i posicionar la llengua a una assignatura optativa. El ministre ha afirmat la seva voluntat de fer complir la llei a totes les comunitats autònomes de l'Estat.

Amb tot, José Ignació Wert ha animat a la Generalitat a fer una lectura més pausada de l'esborrany de la llei, ja que insisteix en què aquesta només ofereix la possibilitat de l'escolarització en castellà a totes aquelles famílies que així ho desitgin.

Font: Diari Ara

Redacció EduCa't amb qualitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada