divendres, 21 de desembre del 2012

Espelma de Nadal

Activitats -  Avui et volem presentar una manualitat que l'acadèmia d'anglès April School of English ha fet aquests dies per celebrar el Nadal. Es tracta d'una decoració que incorpora una espelma, per a decorar la casa aquests dies de festa i família.

Material: fang, macarrons (de qualsevol forma i color), espelmes, cartolina, retolador i esprai de color. 

Per a començar, agafem el fang i fem un semicercle, per tal de que quedi amb forma de muntanya.  Seguidament, amb l'espelma, fem el forat corresponent i ja la deixem posada. Un cop l'espelma ja està ben col·locada, procedim a enganxar els macarrons, de baix a dalt i fent línies.



Tot i que el més típic és fer-ho en forma arrodonida, podem deixar volar la creativitat dels alumnes i fer estrelles, campanes o, fins i tot, Pares Noels.
Un cop tenim tot el fang recobert de pasta, l'hem de deixar assecar.


 Al cap d'un o dos dies hem d'agafar la nostra manualitat i portar-la a un lloc obert, on corri l'aire. Allà, amb l'ajuda d'esprais del color que ens agradi més (el daurat i el platejat són molt adients per Nadal) pintem la base de l'espelma. Mentre s'asseca, podem fer una targeta desitjant un Bon Nadal per a tothom. I aquest és el resultat:






Que passeu un bon cap de setmana!


Redacció EduCa't amb qualitat!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada