divendres, 23 de novembre del 2012

"Mejor unidos"


Especial #25N - Ciutadans (C’s) està compartint amb SI (Solidaritat catalana per la Independència) el grup mixt del Parlament de Catalunya actualment, tot i que totes les enquestes aposten que el partit liderat per Albert Rivera augmentarà el nombre de diputats. Per això, us presentem, a continuació les apostes per l’educació del grup taronja.

C’s promourà el canvi en l’actual llei LEC (Llei d’Educació de Catalunya) i la seva adequació a la sentència del Tribunal Constitucional, segons la sentencia de l’Estatut de 2006. En aquest context, Ciutadans aposta per una educació pública de qualitat trilingüe, amb un 40% del català i del castellà respectivament i un 20% de presència d’una tercera llengua estrangera, l’anglès. També volen harmonitzar dels continguts educatius a tota Espanya.
C's mejor unidos
Font: Política, elecciones y medios
Rivera i el seu equip volen augmentar  lainversió en educació fins a situar-se als nivells europeus. Aquest augment de diners permetrà eliminar barracons, incloure noves tecnologies en l’ensenyament, augmentar les escoles bressol públiques (d’accés universal) i dotar totes les aules dels recursos necessaris per als nens i nenes amb necessitats educatives especifiques, entre d’altres coses. A més, garanteixen la inserció de la sisena hora en els centres públics.

La cultura de l’esforç, els valors i el mèrit són els pilars de l’educació de Ciutadans, que busquen una ensenyança d’excel·lència per afavorir la promoció social. Promouran, en aquest context, la cultura, àmbit primordial per ells, i ajudaran a la seva creació i difusió.

Si vols llegir el seu programa electoral sencer, fes-ho aquí.

EduCa't amb qualitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada