divendres, 12 d’octubre del 2012

Teatre i música per al cap de setmana

Oci - Aquests cap de setmana us proposem quatre activitats culturals que podeu fer amb els vostres fills i filles amb l'objectiu de gaudir d'un dels millors espais que existeixen: el teatre. Localitzats a diferents indrets de Catalunya, entre dissabte i diumenge podeu anar a veure...

Els 3 porquets, un conte tradicional capaç d'entretenir a grans i petits. Dissabte hi ha tres sessions i diumenge dos a partir de les dotze del mig dia. Trobareu l'espectacle al Guasch Teatre de Barcelona (carrer d'Aragó, 140)

Blancaneus i els set nans, la història de la bella Blancaneus, la poma, la madrastra, el caçador i els set nans es representa a Parets del Vallès aquest diumenge a les sis de la tarda. Aneu al Teatre Can Rajoler (carrer de la Travessera, 1) i viviu aquesta magnifica història.

Passa un matí al teatre. Si el que voleu es convertir als nens i nenes en actors, no ho dubteu i aneu a Tarragona. Al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Pl. del Rei, 5) reviureu el teatre dels antics romans i us podreu posar a la seva pell. Cada diumenge a les onze del matí.

I si el que us agrada és la música...no us perdeu el grup Macedònia, que actua el diumenge a les sis de la tarda a Manresa (Pg. de Pere III, 35) i no pareu de moure l'esquelet!

Que passeu un bon cap de setmana!


Redacció EduCa't amb qualitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada