dijous, 18 d’octubre del 2012

Seguiment desigual de les famílies catalanes

Actualitat - La jornada de vaga convocada per avui per la Confederació Espanyola d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes (Ceapa) ha tingut un baix seguiment per les famílies catalanes. La principal federació d'ampes - que no està associada a la Ceapa - no ha cridat els seus afiliats a mobilitzar-se. El poc seguiment de la vaga ha estat degut, principalment, per la presipitació amb què s'ha convocat i, sobretot, per la falta d'alternatives que tenien els pares per deixar els seus fills.



En la majoria de centres públics de Catalunya, la jornada lectiva s'ha dut a terme amb normalitat. Només en alguns instituts de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Badia del Vallès i el barri de Gràcia de Barcelona hi ha hagut una majoria de pares que no han portat els seus fills a classe.



Ha sigut doncs, una jornada de vaga amb seguiments desiguals a Catalunya, mentre que a Madrid, Astúries i Andalusia, la Ceapa xifra el seguiment en un 80%. El Ministeri d'Educació però, rebaixa la xifra al 23%. Recordem també, que el Sindicat d'Estudiants també ha secundat la vaga i que, amb el dia d'avui, ja és la tercera jornada de protestes que fan aquesta setmana.



Redacció EduCa't amb qualitat!

1 comentari:

  1. A l'institut IES Can Vilumara de l'Hospitalet de Llobregat, les clases de Cicles Superiors vam fer els tres dies de vaga. És necessari mobilitzar-se.

    ResponElimina