dilluns, 29 d’octubre del 2012

Per l'educació pública, cap retallada

 Actualitat - Unes 50.000 persones, segons l’organització, han participat a la manifestació del dissabte 27 d’octubre contra les retallades d’ensenyament per part del govern català i espanyol. El secretari general de CCOO, Joan Carles Gallego, i el secretari general de la UGT, Josep María Álvarez, encapçalaven la marxa sota la protesta “Per l’educació pública, cap retallada”. A més, molts pares i mares amb fills i altres sindicats de professors han participat a la manifestació. Els dirigents d’Iniciativa Verds, Joan Herrera, i d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueres, també hi han assistit.
Foto de Danny Caminal. Font: El Periódico

La manifestació ha enfilat plaça Urquinaona fins a la plaça Sant Jaume amb el predomini de les samarretes grogues, símbol de les protestes en contra de les retallades en aquest àmbit. Fins i tot ha comptat amb la participació del nou moviment “iaioflautas” els quals argumentaven que lluiten per als drets dels seus nets.

Entre d’altres coses, es protesta en contra de les retallades en les subvencions i beques (com per exemple la del menjador), la reducció d’hores lectives dels professors i de l’augment del nombre d’alumnes per aula. També es queixen que el professor substitut no arribi a l’escola fins el desè dia de baixa del professor titular.
Redacció EduCa't amb qualitat! 

Pot interessar-te també:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada