divendres, 4 de gener del 2013

Punts de llibre casolans

Manualitats - Queden dos dies perquè arribin els Reis Mags i ells ja estan enllestint els últims regals per a tots vosaltres. Avui des d'Orient ens han enviat una idea genial per a fer un regal d'amic invisible o per qualsevol altre ocasió. És tracta de punts de llibre casolans, a mida  i personalitzats.

Material: cartolina de colors, tisores, cola blanca, regle i llapis.

Dibuixa tres quadrats de 6x6 cm (aproximadament i a gust de la persona que ho fa) d'igual manera que a la fotografia. Un cop l'hagis retallat (només els trossos en blanc) ja tindràs la plantilla i la podràs copiar a la cartolina de color que més t'agradi.

Font: Las Manualidades


Enganxa en el quadre central un tros de paper d'un altre color o amb textura o simplement pinta-ho com a tu més t'agradi. Plega els extrems i enganxa'ls amb cola blanca.

Font: Las Manualidades


Decora la nova capa de la mateixa manera que has decorat el quadrat principal. Ara ja tenim la base del que serà un punt de llibre d'allò més divertit.

Font: Las Manualidades


Afegeix tots els detalls per a que aquest rombe es converteixi en el punt de llibre més original de la casa. Pots fer diferents models!!!

Font: Las Manualidades
 

Aquesta manualitat i moltes més a Las Manualidades

Redacció d'EduCa't amb qualitat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada