dilluns, 7 de gener del 2013

Com avaluar les presentacions orals?

Recursos educatius - Després d'uns dies de festa, demà alumnes i professors tornaran a omplir les aules d'il·lusió i energia. Per molts, aquestes vacances no han estat tot jocs i diversió, sinó que també han hagut de fer deures i treballs. Corregir i ajudar aquests alumnes a fer aquests deures serà la feina de mestres i professors d'aquests propers dies. Sovint però, el que és complicat no és pas corregir aquests deures escrits, sinó avaluar les presentacions orals dels alumnes. 

Parlem del curs que parlem, sovint ni alumnes ni professors tenen gaire clars els criteris que se segueixen a l'hora d'avaluar una presentació oral. 


Per aquest motiu, des d'EduCa't amb qualitat! avui us presentem una web que us ajudarà a conèixer i donar a conèixer les regles del joc. Es tracta del portal Com comunicar on s'ofereixen recursos tant per saber avaluar les presentacions orals com també per saber-les fer. A més, també ofereix un test ja fet que es pot descarregar en diferents formats on s'avaluen gestualitat, mirada, volum i entonació, ritme i pronúncia i vestuari

Redacció EduCa't amb qualitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada