divendres, 11 de gener del 2013

Animalets de feltre!

Aquest bloc va començar únicament com una assignatura de la Universitat. Avui és l'últim dia que cal que seguim publicant per aquesta assignatura. Malgrat això, amb els mesos li hem agafat estima i ganes de dedicar-li temps. És per això que, amb més o menys regularitat, seguirem escrivint i actualitzant. Des d'EduCa't amb qualitat! us volem donar les gràcies a tots i totes les que heu entrat o ens heu seguit a través de les xarxes socials.

Això no treu però, que avui us deixem, com cada divendres una nova manualitat! Es tracta de fer animalets amb feltre! És molt fàcil de fer i el resultat és molt bonic. 

Podeu trobar el feltre a qualsevol botiga de manualitats com per exemple a qualsevol botiga Abacus. En trobareu de diferents tamanys i colors per poder fer tots els animals que volgueu.

Per fer-los amb relleu només cal que dibueixeu la silueta de l'animal que volgueu dues vegades i ho retalleu. Després heu de cosir el voltant deixant un espai per introduir arròs o el que volgueu i acabar-ho de cosir. 

Un cop fet això, només cal que hi enganxeu els ulls, hi dibuixeu la boca, les orelles o allò que creieu necessari. Aquí us en deixem alguns exemples perquè agafeu idees!



Si voleu, fins i tot podeu fer animals en forma de lletres per fer el vostre nom o el que volgueu!


Bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada